Varför specialgjorda möbelben?

Det kan finnas många orsaker till att man väljer specialtillverkade möbelben. Den främsta är kanske att man då har chans att få benen precis så som man vill ha dem. Med en egen design och hjälp av våra duktiga anställda kan man få ben som inte liknar några andra, ben som inte finns på mängder av andra möbler och som inte ens går att köpa i butik. Man är helt ensam om sin design, och det är mycket värt för många.

lädersoffabenEn annan orsak kan vara att man har speciella behov som inte fungerar med vanliga möbelben. Man vill kanske ha sin säng i en speciell höjd som inte är standard, eller man kanske har ett gammalt golv som inte är rakt och därmed gör att möbeln står vingligt eller snett. Med hjälp av vår personliga anpassning kan vi få möbler att passa var som helst och fungera precis så som man vill att de ska fungera. Det är det som är charmen med specialtillverkning.

Ett tredje alternativ kan vara att det handlar om en restaurering där ett ben kanske är trasigt eller borta och där det inte går att få tag på likadana ben att byta till. Då kan vi antingen laga benet eller tillverka ett nytt i samma utseende. Det finns säkert många fler bra anledningar till att man väljer specialtillverkade möbelben, och oavsett vilken anledning du har är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig att bli nöjd med dina möbelben!