Specialtillverkade ben: Bäddsoffa!

När det gäller våra beställningsjobb är alla uppdrag unika. Det handlar om olika önskemål vad gäller design, materialval och annat, och det unika med de olika uppdragen är en av orsakerna till att vi tycker så mycket om vårt arbete. Det är minst sagt omväxlande, men det handlar alltid om ben! Ibland får vi in lite mer udda önskemål, som till exempel önskemålet att göra ben i olika längder. Det var precis det uppdraget vi nyligen fick av en kund som ville byta ut benen på sin bäddsoffa.

I det här fallet handlade det om ett litet rum som skulle bli ett gästrum. När vi säger litet så menar vi verkligen litet, och är det något som bäddsoffor är bra på så är det ju att spara plats. Kunden hade skaffat en liten men snygg soffa på second hand som passade bra in i det lilla rummet. Problemet var bara att golvet i rummet hade en nivåskillnad som gjorde att soffan blev svår att placera. För att den skulle kunna bäddas ut till säng fanns det bara ett ställe där den fick plats att stå, men då stod den på kant och vippade.

Kunden ville därför att vi skulle tillverka två något längre ben och två något kortare ben så att soffan kunde stå rakt och stadigt, och självklart ville vi göra det! Vi gillar verkligen tanken på att förbättra möbler till att bli sitt bästa jag i den omgivning möbeln ska stå. Om du har ett ovanligt uppdrag som handlar om möbelben är du varmt välkommen att kontakta oss!