Nya ben till soffa!

När det gäller inredning är det viktigt för många att det ska matcha, antingen det är färgmässigt eller till exempel val av material. Vi hade nyligen en kund som gav oss uppdraget att matcha hennes soffben med hennes nya och snygga soffbord. Soffbordet var av rödbrunt trä och soffan hade svarta ben. För att dessa möbler skulle bli ett mer matchande par skulle alltså soffan få ben i rödbrunt trä. Soffan, som var från Trademax, var en väldigt snygg soffa med två divaner.

Det tog lite tid att hitta exakt rätt nyans av rött för att matcha soffbordet, men eftersom vi inte nöjer oss med något annat än perfektion fanns det inga andra alternativ än att bord och soffben skulle se precis likadana ut. Tillsammans med kunden hade vi kommit fram till en design som även den passade ihop med soffbordet som hade några specifika detaljer som vi införlivade i soffbenen. När rätt nyans var funnen satte vi våra duktiga anställda i arbete och soffbenen snidades fram enligt äkta hantverk.

Det är något visst med att jobba i trä, och det var ju faktiskt just så vi började i starten trots att vi nu arbetar i en mängd olika material. Det är ett levande material och lite av charmen ligger i att man faktiskt måste ta sig tid att hitta det perfekta träet för ändamålet. Soffbenen blev otroligt bra och kunden blev väldigt nöjd med sin soffa som nu matchar soffbordet perfekt! Har du möbelben som inte matchar inredningen? Kontakta oss så berättar vi mer!