Mer fokus på sängben

Det är ingen hemlighet att vi tillverkar nya ben till soffor och fåtöljer som kan köpas hos trademax.se, men det är inte allt. För även om det är ben till soffor och fåtöljer som vi specialiserat oss på är det långt från de enda möblerna med ben. Det finns ju mycket annat också, som stolar, byråer och så inte minst sängar, och det är sängar vi nu tänkte prata lite om. Sängben är någonting vi inte alls varit främmande för tidigare, även om det inte varit vårt huvudsakliga verksamhetsområde. Men det ska vi ändra lite på nu, genom att lägga ett lite större fokus på just sängben, då vi tror att det är någonting som många mer sannolikt kommer att behöva restaurera eller byta jämfört med fåtölj till soffor och fåtöljer.

Fokus på Trademax
Även om vi kommer att kunna restaurera och specialbygga ben till sängar från de flesta tillverkare och återförsäljare så kommer vi ändå att ha ett visst fokus på sängar från Trademax, eftersom det är produkter som vi har erfarenhet av. De som köper sina sängar online från Trademax ska kunna veta att om de vill ha nya ben, eller om de i framtiden kommer att behöva renovera dem, så kan de tryggt vända sig till oss och vara säkra på att jobbet kommer att bli mycket väl utfört. Visst, det ska man kunna veta oavsett vilket märke man väljer på sin säng, men precis som det finns bilverkstäder som är auktoriserade på vissa märken och kan dem extra bra, så är vi på sätt och viss ”auktoriserade” för Trademax-möbler, även om det inte är officiellt, utan bara en sorts garanti som vi ger.

Har du redan nu en säng från Trademax som du vill göra lite extra personlig med nya ben från oss? Kontakta oss redan idag och berätta vad det är ungefär du vill ha så återkommer vi med ett antal förslag och prisuppgifter. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och du kommer inte att behöva ruinera dig bara för att du vill ha nya fina ben till din säng, oavsett vem tillverkaren eller återförsäljaren är.